Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
|
Autor |
Wiadomość |
QooBooS
Gość
|
Wysłany: Śro 17:15, 10 Sty 2007 Temat postu: ExpBall |
|
|
Zalety ExpBalla:
1. Dodawanie expa:
ExpBall jest efektywny w lvlowaniu. Możesz zmieścić w nim expa zdobytego przez zabijanie stworków (identycznie jak w Eudemonsach), a następnie dać to swojemu noobowi, aby szybko wbił wysoki lvl. Jednak pamiętaj, żeby nie nadużywać ExpBalla. Po użyciu 5 exp balli, efekt zacznie się cofać o połowę i będziesz musiał odczekać dzień, aby użyć następnego, a po użyciu 10 ExpBalli nie będziesz mógł już go używać. Przed użyciem możesz zobaczyć, jaki da efekt.
2. Levelowanie biegłości w używaniu broni:
NPC:
ProficiencyGod, market (291,244)
Bez broni jesteś noobem, a bez wyćwiczonej broni nie możesz używać broni na wyższy poziom.
Denerwuje cię to? Ciągle narzekasz na długie wbijanie się lvli broni? ExpBall zaspokoi Twoje najśmielsze marzenia. (to brzmi zupełnie jak reklama jakiegoś produktu na tv mango )
Zanieś ExpBalla do ProficiencyGod (291,244), który stoi na markecie, a podleveluje Twoją biegłość w posługiwaniu się bronią, ale max do 12 lvla !
z 3 na 4 ...................... 20 ................................................... 1
z 4 na 5 ...................... 30 ................................................... 1
z 5 na 6 ...................... 40 ................................................... 1
z 6 na 7 ...................... 50 ................................................... 2
z 7 na 8 ...................... 60 ................................................... 3
z 8 na 9 ...................... 70 ................................................... 5
z 9 na 10 .................... 80 ................................................... 6
z 10 na 11 .................. 90 ................................................... 10
z 11 na 12 .................. 100 ................................................. 12
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
MaQuS
Gość
|
Wysłany: Czw 13:23, 11 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
dobrze ze nie jest tak jak w eudemons ze ladowales wlasnym expem ktore zbiles na potforkach exp balle i potem uzywales je na swojego eudomonsa czyli tak jak by teraz guarda aby go bardziej dobrac (tj. zeby byl silniejszy i wogole) ale domony jeszcze za nami nei biegaja wiec musieli wymyslic co innego
|
|
Powrót do góry |
|
|
wluczykij
Legenda
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Czw 13:47, 11 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
Troche nic specjalnego do 12 lvlu tylko lvluje niewiem czy warto bo do tego lvlu Bronie cwiczy sie szybko szkdoa zachodu o cos tak beznadziejnego
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lotnik
Włóczęga
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Chełm
|
Wysłany: Czw 14:18, 11 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
a dziala to z spelami?
|
|
Powrót do góry |
|
|
QooBooS
Gość
|
Wysłany: Czw 16:47, 11 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
Lotnik napisał: | a dziala to z spelami? |
oj tego tu nie napisali, chyba nie....
MaQuS napisał: | dobrze ze nie jest tak jak w eudemons ze ladowales wlasnym expem ktore zbiles na potforkach exp balle i potem uzywales je na swojego eudomonsa czyli tak jak by teraz guarda aby go bardziej dobrac (tj. zeby byl silniejszy i wogole) ale domony jeszcze za nami nei biegaja wiec musieli wymyslic co innego |
raczej tak jest, że ładujesz własnym expem, nie wiem, nie używałem jeszcze... jak się przekonam że jednak nie jest to edytuje posta
|
|
Powrót do góry |
|
|
wojtek7go
Podróżnik
|
Wysłany: Nie 13:02, 14 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
Mam pytanie: Czy tego expBala trezba jakos najpierw naladowac expo? Jak tak to w jaki sposob? i czy moge go uzyc po rb do podniesienia sobie expo.?
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lotnik
Włóczęga
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Chełm
|
Wysłany: Czw 8:38, 18 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
Nie laduje sie go exp tylko otwiera,czasem dodaje duzo exp:)
|
|
Powrót do góry |
|
|
wojtek7go
Podróżnik
|
Wysłany: Pią 13:50, 19 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
Jeszcze jedno pytanko. Czy ktos otwieral juz ExpBalla? Jak tak to ile dostał expo i na jakim levelu? Bo zastanawiam sie na jakim levelu po rb najlepiej bedzie otwierac ExpBall. Reborn juz za 1,5 miesiaca wiec czas na wielkie przygotowania.
Potrzebna mi jest ta informacja o exballu bo jak cos to kupilbym pare sztuk jeszcze.
|
|
Powrót do góry |
|
|
marcn
Żebrak
|
Wysłany: Pią 15:22, 19 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
lvl 110 z 6 pc na 13 pc i z 49 na 55
|
|
Powrót do góry |
|
|
Damien
Gość
|
Wysłany: Pią 19:13, 19 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
Zależy od exp balla niektóre dają nawet 10 pc na 127 lvl! A niektóre mogą dać 2pc-3pc, zależy jakiego trafisz. ale plus jest taki ze jak klikniesz prawym to wyslwietla sie menu, pisze ile dostaniesz pc i czy chcesz go uzyc, tak wiec jak bedzie malo pc to mozna go odsprzedac.
|
|
Powrót do góry |
|
|
wluczykij
Legenda
|
Wysłany: Pią 23:34, 19 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
Damien napisał: | Zależy od exp balla niektóre dają nawet 10 pc na 127 lvl! A niektóre mogą dać 2pc-3pc, zależy jakiego trafisz. ale plus jest taki ze jak klikniesz prawym to wyslwietla sie menu, pisze ile dostaniesz pc i czy chcesz go uzyc, tak wiec jak bedzie malo pc to mozna go odsprzedac. |
No nie teraz to mnie rozjebałeś jednym słowem exp balle na mk to może być jeden wielki nie wypał bo każdy z loteri zostwai sobie te dobre a badziew sprzeda buhahahaha. lepiej wylosowac albo kupić za cps przynajmniej wiesz ze niejesteś robony w huja
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gondimil
Przybysz
|
Wysłany: Wto 18:38, 06 Mar 2007 Temat postu: |
|
|
Ja słyszałem że na 127 lv dostaje się 3pct
To prawda co pisał Damien ?
|
|
Powrót do góry |
|
|
Twardy
Siewca Zagłady
|
Wysłany: Wto 20:24, 06 Mar 2007 Temat postu: |
|
|
tak tylko ze ja mysel ze kazdy daje tyle samo a czase zdazaja sie tylko takie"zbugowane" ktore daja wiecej
|
|
Powrót do góry |
|
|
malypl
Bywalec
|
Wysłany: Wto 23:21, 06 Mar 2007 Temat postu: |
|
|
ja też tak myśle nienapotkałem sie jeszcze nigdy z takim co daje wiecej niz 6 expa lub mniej zawsze tyle samo
|
|
Powrót do góry |
|
|
Johiro
Gość
|
Wysłany: Śro 19:58, 07 Mar 2007 Temat postu: |
|
|